בכי בטירוף בלילה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

16/07/2013 | 09:31 | מאת: שי

בוקר טוב, יש לי תינוקת בת שנה ותשעה חודשים ופעם בלילה היא מתעוררת עם התקף בכי מטורף היא לא נותנת שירימו אותה היא לא מוכנה לקחת את המוצץ או מים היא רק שוכבת על הגב צורחת בבכי ואם מנסים לעשות משהו היא זורקת את עצמה אחורה וצועקת אחרי כמה דקות היא נרגעת שותה מים לוקחת את המוצץ וחוזרת לישון בבוקר כאילו שום דבר לא קרה וכל זה מהיום שהיא נולדה לא כל לילה אבל כל לילה שני או שלישי מה לעשות? האם צריך להעביר אותה סדרת בדיקות למי לפנות?

שלום שי האמת שאין לי הסבר טוב לתופעה ואני חושב שבהחלט יש מקום לברור. חשוב להתחיל את הברור עם רופא הילדים שלאחר בדיקתה יראה אם יש צורך גם בבדיקה אצל רופאים מומחים נוספים. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים