כאבי בטן

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

06/07/2013 | 12:06 | מאת: אופק

בת 15 כבר כמעט שבוע שכואב לי בבטן ימנית עליונה והבטן קשה ורגישה למגע .הכאב התחיל הפתאומיות וכשאני הולכת הכאב מחמיר.מה זה יכול להיות? ( לפני כמה ימים עשיתי שלשול צהוב ומאז לא עשיתי צואה)

שלום אופק במידה והכאב עוד לא חלף, חשוב מאד שרופא ייבדוק אותך כיוון שללא בדיקה ההמלצה שלי לא מספיק טובה. המיקום שאת מתארת יכול להתאים לדלקת בכיס מרה ואולי קשור לעצירות ואפילו יכול להיום מתוספתן. בברכה,

07/07/2013 | 15:39 | מאת: אופק

עצירות זה לא יכול להיות כי כבר עשיתי צואה.מה הטיפול לדלקת בכיס המרה או דלקת בתוספתן?

מנהל פורום כירורגיית ילדים