גוש בחזה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

21/06/2013 | 12:43 | מאת: דן

לבת שלי בת ה- שנה וחצי יש גוש כמו גולה מתחת לפיטמה השמאלית. היא לא יונקת כבר מגיל שנה וחודש מה זה יכול להיות? הרופאת ילדים שלחה אותנו לעשות בדיקות דם ואולטרה-סאונד על מנת לבדוק לעומק. ביום ראשון נלך לעשות בדיקת דם אשמח לקבל תשובה על מנת לעבור את הסופשבוע בלי פאניקה מוגברת

שלום דן גושים מסוכנים בגיל זה הם נדירים ביותר ולכן אפשר להיות רגועים ולהשלים את הבדיקות בנחת. עד אז רצוי להימנע ככל שניתן מגירוי של השד. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים