אשך "רופף"

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

21/06/2013 | 04:19 | מאת: שחר

היי שלום קוראים לי שחר בן 22 בתקופה האחרונה (שנתיים-שלוש) שמתי לב שאשך בצד שמאל פשוט "מטייל " לו בתוך השק כיאלו הוא משוחרר ומנותק אני יכול להעלות אותו למעלה למטה בלי בעיה ,בנוסף לזה הוא יותר גבוהה מהאשך הימני,האשך הימני תמיד נאשר בשק . יש לציין שנולדתי ללא שום בעיה רפואית באשכים ,מה זה יכול להיות? בעתיד זה מסוכן לפוריות?יש ללכת לרופא בדחיפות? תודה מראש.

שלום שחר מהתיאור שלך קשה לי לקבוע אם ישנה בעיה ולכן כדאי לך להיבדק ע"י רופא אורולוג. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים