ציפורון חודרנית

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

06/06/2013 | 13:11 | מאת: רחל

בני בן השנה וחצי ויש לו ציפורון חודרנית בכל רגל באצבע הגדולה (שכחתי לרגע את שמה..), יש לו צד שיש בציפורן בכל צד ציפורן חודרנית (באצבע 2 ציפורן חודרנית) מה ניתן לעשות?

שלום רחל מספר פעולות פשוטות כמו: ניקוי מקומי עם מי סבון, שמירה על הציפורן מחוץ ל"מיטה" (לא לגזור עמוק) ומניעת לחץ על הציפורן יכולים לפתור את הבעיה. במידה וזה לא עוזר כדאי להבדק אצל הרופא ולפעמים יש מקום להוסיף טיפול אנטיביוטי או הרמה של הציפורן. בברכה,

09/06/2013 | 01:31 | מאת: רחל

תודה רבה על תשובתך.

מנהל פורום כירורגיית ילדים