חורים באזניים לילדה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

03/06/2013 | 23:05 | מאת: ליבי

שלום, בתי בת השש זכתה לאחר תחנונים לחורים באזניים. לאחר עשרה ימים עם עגילים רפואיים וכחודשיים עם עגילי זהב טהור, ראיתי מעט אודם ליד החור באחת האוזניים וחשבתי שכדאי להוציא את העגילים ולחטא את המקום. מקץ יומיים... נסתמו החורים וניסיונות ביתיים להכניס מחדש את העגילים לא צלחו. שאלתי היא, האם עלול להגרם נזק מחירור מחודש של האזניים באותו מקום? האם יש צורך לחכות, ואם כן, כמה זמן? הרבה תודה

שלום ליבי ניסיוני בתחום הוא קטן וכדאי אולי להתייעץ עם רופא אאג, בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים