אני בשבוע 25 בהריון ו קיים חשד ל bowel obstruction

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

02/06/2013 | 20:55 | מאת: הריונית

שלום אני בהריון ראשון עם עובר שקיים חשש שיש bowel obstruction עברתי בדיקת מי שפיר שיצאה תקינה, כעת אומרים לי הרופאים לעשות בדיקתת mri. אני מבולבלת ומבקשת עזרה בלדעת יותר על זה. והאם כדאי ללכת לייעוץ נוסף.

שלום הריונית MRI לא תיד מוסיף אינפורמציה שתשנה את ההמלצה הטיפולית. כדי לקבל החלטה טובה אני ממליץ לך לבוא לבדיקה משולבת של רופא נשים וכירורג ילדים. הבדיקה יכולה להתבצע בתל השומר ואם את מעוניינת, אזמן אותך. רק צייני באיזה שבוע את. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים