חתך מודבק

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

02/06/2013 | 08:49 | מאת: שרון

שלום, נחתכתי בזרת מאגרטל והוחלט להדביק לי את החתך. 3 ימים לא הרטבתי כהוראת הרופא אבל עכשיו יש לי דבק על החתך וכואב לי לקפל את הזרת. השאלה שלי היא איך אני אמורה לטפל בחתך עכשיו? (עבר כמעט שבוע) אני לא רוצה לחבוש כדי שאוכל לשטוף את המקום. מתי הדבק אמור לרדת? האם אני אמורה לעשות משהו מיוחד?

שלום שרון כעבור שבוע החתך אמור להסגר טוב אך עדיין לא באופן חזק, לכן רצוי להמנע מכיפוף האצבע או הפעלת לחץ מקומי על החתך לעוד כשבוע . בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים