????

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

19/05/2013 | 20:39 | מאת: מעיין

ערב טוב..בני בן שנה וארבעה חודשיים.."שמתי לב" שאיבר המין שלו אפשר להגיד שהאשכים "נראות לי" קטנות!אני לא יודעת עם ככה זה אמור להיות כי זה ילד ראשון שלי.(לציין שהייתי רואה תינוקות אחרים עם אשכים יותר גדולים כאילו אפשר להגיד שהאשכים כאילו ירודים למטה)ואצל הבן שלי לא.זה נורמלי?רק להוסיף שלא היינו בביקור רופא..תודה מראש.

21/05/2013 | 06:47 | מאת: dani4324

שלום מעיין נראה לי שיש לך סיבה ללכת לרופא הילדים. ברוב המקרים בדיקה פשוטה של הרופא תענה על השאלה, במידה ויהיו עדיין ספקות יהיה מקום גם לבדיקה של כירורג ילדים.בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים