בקע טבורי

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

16/05/2013 | 15:15 | מאת: קרן

ד"ר שלום, בני נולד עם בקע בטבור הנראה לעין, היה במעקב ותמיד אמרו לנו שאם זה לא יעבור עד גיל 5 יצטרך ניתוח. כיום הוא בן 3.5 ואני רואה מקומות בהם מדברים על גיל 4 כגיל הקובע. אנו עוזבים את הארץ בעוד כחודשיים לחלוטין, ונבוא לביקורים קצרים מידי שנה. רציתי לדעת מהי המלצתך, האם לקחת אותו כעת לכירורג שיבדוק את הבקע ואם נדרש ניתוח לעשותו כעת? תודה רבה.

16/05/2013 | 15:16 | מאת: קרן

אציין כי גם כיום נראית בליטה באזור הטבור, בגודל גולה קטנה (הקוטר), נפיחות של קצת פחות מחצי ס"מ.

מנהל פורום כירורגיית ילדים