ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

14/05/2013 | 20:48 | מאת: רעות

שלום, יש לי ילדה בת 12 גובהה 155 סנטימטר ומשקלה 65 קילו אני מרגישה שהיא מלאה מדי הבעיה שיש לה חזה גדול לגילה כלומר היא התפתחה מוקדם גם משהו יש לה רגליים מלאות וכרס יש לה בצדי הבטן במותניים ובחזה מתיחות כאלה אני משערת שזה מהשומן זה גם מאוד מעיק עליה היא רוצה לרדת במשקל ונאבקת הלכנו לחנות של שמלות לבת מצווה חיפשנן שמלה היא מדדה והכל היה צמוד ולא יפה האם אתה יכול להמליץ על דרך להוריד במשקל ?

שלום רעות בכל קופות החולים ישנם צוותים לטיפול בהשמנה שכוללים תזונאים, מומחי ספורט ופסיכלוגים. ממליץ לך להפנות את ביתך לטיפולם ואם תרצי לבוא לצוות שיש בתל השומר, אשמח לסייע לך, בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים