תוצאות פתולוגיה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

12/05/2013 | 10:04 | מאת: סמדר

שלום לנכדי בן השנה נערך ניתוח בזרוע ע"מ להסיר גוש. תוצאות המעבדה הם: connective tissue with a central irregular proliferation of benigh fibroblasts and neural elements- suggestive of a neurofibroma כמו כן צוין there is no evidence of malignancy suggestive of a solitary neurofibroma מה כל זה אומר? האם צריך לפנות לרופא? ואם כן, איזה תחום?

שלום סמדר נוירופיברומה הוא ממצא שפיר אך עליכם להיות במעקב הן של רופא הילדים והן של הכירורג שהוציא את הממצא. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים