שרוול קיבה-בהמשך להודעה הקודמת

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

24/04/2013 | 19:29 | מאת: ניצן

היי דני, יש לי את רשימת הבדיקות של המרכז שלכם והרופאת משפחה הוציאה לי הפניות לכל הבדיקות ולאחר מכן יש לי תור לד"ר ניר ברק (לאומית) יש לי 3 שאלות: 1. האם אתה מנתח גם באסותא? 2. מהו התור בערך לניתוח בספרא? 3. איך ניתן לקדם תור לבדיקת שיקוף ושט קיבה... שניקבעה לי לתל השומר הרבה אחרי התור לאישור מהקופה. תודה ניצן

שלום ניצן באשר לשאלותיך, 1. אני מנתח באסותא אבל ניתוח שרוול בגילך עדיף לדעתי לבצע בתל השומר כשלידך כל חברי הצוות שלנו כיוון שהניתוח הוא רק חלק מהטיפול. 2. לאחר שיהיה לך אישור מהקופה גם הצוות שלנו יבדוק שאת מוכנה לניתוח ואם כן אז לא תמתיני הרבה זמן. 3.למתי נקבע התור? תיידעי אותי לאחר הבדיקה של ד"ר ברק ונתקדם בהתאם. בברכה,

26/04/2013 | 13:49 | מאת: ניצן

א. אני בן התור לשיקוף ו.ק.ת הוא ב13/6 והתור לאישור הקופה הוא ב12/5

מנהל פורום כירורגיית ילדים