ניתוח לתיקון תסביב הפין

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

26/02/2013 | 13:55 | מאת: אח

בני בן 9 חודשים ואובחן כבעל תסביב של הפין כ 45 מעלון לימין מלווה בשארית עור פין צלקתי הדבוקה לקורונה. הומלץ לנו לעשות ניתוח לתיקון. אודה לך אם תוכל לפרט לי על ההליך הניתוחי, ההרדמה, ההחלמה והאם ההליך מלווה בסיכון. הניתוח נקבע לתחילת אפריל ואני בחששות גדולים. תודה

שלום אח את הניתוח הזה אני לא עושה ומומלץ לתת לארולוג ילדים לבצע אותו. ההרדמה היא הרדמה כללית בה הסיכון נמוך מאד וביום הניתוח תוכלו לקבל הסבר גם מהמרדים. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים