גוש בשד שמאל תינוקת בת שנה ועשרה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

20/10/2012 | 22:10 | מאת: יניב

ביתי בת שנה ועשרה חודשים.מלידתה הבחנתי בגוש בשד שמאל בזמן האחרון אני מבחין ששד שמאל תפח לעומת צד ימין , לפני כחודש וחצי שאלתי את רופא הילדים לפשר הענין לדבריו הכל בסדר. אך אני עדין קצת מודאג גם לענין הגוש וגם לענין המראה הויזואלי שניראה שונה מצד ימין . האם התופעה מוכרת והאם ניצן חלב אמור היה כבר לחלוף .לציין שניראה כי שאני נוגע במקום ישנה רגישות קלה .

שלום יניב מירב הסיכויים שמדובר בשינוי מבני ולא ברקמה לא תקינה ובדיקה סונוגרפית יכולה לפעמים לסייע באבחנה. חשוב גם לזכור שעצם המגע יכול לעורר תהליך דלקתי ולכן הייתי נמנע מכך כמה שניתן. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים