תפר בחזה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

17/10/2012 | 14:09 | מאת: אמא

הבן שלי נולד פג. בעקבות כך היה מורדם ומונשם וקיבל נוזלים. בשלב כלשהו הרופאים גילו שנתנו לו יותר מדי נוזלים והיה צורך לנקז דרך הריאות. כיום הוא בן 3 וחצי יש לו בבית החזה (מתחת לפיטמה) עדיין צלקת (נראה כאילו התפר מתוח מדי כי העור שם מאוד מכווץ). נראה שיש שם חוט וכואב לו כשנוגעים שם. האם הרופא המתאים לפנו אליו הוא כירורג?

שלום רב כנראה שמדובר ברקמה צלקתית ובשלב זה הטיפול היעיל יכול להיות ניתוחי ועדיף להתייעף עם כירורג פלסטיקאי. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית ילדים