ממצא בגב תינוק בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

16/09/2012 | 07:47 | מאת: שגית

שלום דר עשינו לבני סונר עמוד שדרה בעקבות בליטה קטנה די צמוד לעמוד שדרה התוצאות: בתוך שכבת תת עור שטחית לפסציה נגע 4.8x3 תוכן מוצק למחצה ללא עושר חריג של כלי דם מוגבל היטב שפיר קרוב לוודאי . רופאת המשפחה אמרה שאנחנו נבדוק ונעקוב אחרי זה ... אני לא רוצה לקחת סיכון ולעקוב לא צריך להוציא את הדבר הזה ? אני בסרטים !!! האם אני צריכה ללכת לכירורג ילדים מה מידת הדחיפות ? תודה ושנה טובה!

שלום שגית נראה שמדובר באמת בממצא שפיר אך כדאי להבדק גם ע"י כירורג ילדים ללא כל דחיפות, בברכת שנה טובה

מנהל פורום כירורגיית ילדים