הדבק חתך מעל העין - שאלת אסתטיקה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

28/07/2012 | 00:44 | מאת: דוד

שלום רב. בני נחתך מעל העין. רופא המשפחה הפנה אותנו למיון ואמר שבשום פנים לא לאפשר הדבקת החתך שכן באופציה זו הסיכוי להישארות צלקת הוא גבוה. רופא העיניים שבדק את בני ציין בדיוק ההיפך ואמר שהדבקה עדיפה בכל מובן, כולל זה האסתטי. בסופו של דבר רופא העיניים שיכנע אותנו. אנחנו חוששים להישארות צלקת. אשמח לשמוע דעה בנושא.

שלום דוד סמוך לפציעה, אם החתך נקי, ניתן בהחלט להדבק את השוליים והתוצאה אמורה להיות יפה. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים