פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

18/09/2002 | 22:54 | מאת: ברטה

שלום רב, לד"ר ירדני! בני בן שלוש ועשרה חודשים שניגמל מטיטולים לא מכבר , סובל לדעתי מפיסורה. הילד מתלוננן על כאבים לאחר עשיית צרכיו ושמנגבים לו. האם למרוח לו משחה המיועדת למבוגרים לפסורה? או בייבי פסטה לפני או אחרי לעיתים אני מורחת לו משחה לטוסיק לתינוק - קצת נרגע לו.. אשמח לשמוע דעתך... תודה מראש! ש נ ה -- ט ו ב ה !!!!

שלום רב ברטה ושנה טובה התלונות של בנך בהחלט יכולות לנבוע מפיסורה אך כמובן שרצוי להשלים בירור בבדיקה של רופא ילדים. במידה וזו אכן הבעיה, חשוב למנוע עצירות ולגרום אפילו ליציאות רכות, לעשות אמבטיות מספר פעמים ביום ולהמנע עד כמה שניתן מלגעת בפי הטבעת. בברכת חג שמח,

מנהל פורום כירורגיית ילדים