כאבים עזים בפי הטבעת.....

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

30/03/2024 | 22:41 | מאת: בן 14

היי דוקטור. הבנתי שאת השאלה שלי אני אמור לשאול כירוג בבקשה תקן אותי אם אני טועה, בקיצור, מזה כמה ימים יש לי כאבים עזים בפי הטבעת שבאים והולכים כל דקה, בזמן יציאות ובמשך כמה שעות לאחר היציאות, אין לי דימום כלל כאבים נטו, אז שאלתי היא מה זה אמור להביע?

שלום רב כאבים בפי הטבעת המתגברים בעת יציאות לרוב נובעים מפיסורה שהיא חתך קטן. יכולות להיות כמובן גם סיבות אחרות. אני ממליץ שתנסה לשמור על יציאות רכות ואפשר להעזר בנומלקס, על תלחץ על פי הטבעת ואם אין שיפור בימים הקרובים, כדאי שתבדק ע"י כירורג. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים