פיסורה לתינוק בן 7 חודשיים בגלל עצירות

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

24/03/2024 | 16:00 | מאת: ספיר

שלום לתינוקת שלי בת ה7 חודשיים נהיה פיסורה עקב עצירות נתנו לנו נורמלקס לטיפול האם זה עובר לגמרי באיזשהו שלב ואין השלכות לעתיד? והאם הנורמלקס לא יוצר תלות? תודה על התשובה

שלום ספיר עצירות ופיסורה בגיל של בנך אינו דבר נדיר והטיפול בנורמלקס לרוב עוזר ואינו יוצר תלות. חשוב כמובן גם להקפיד על נקיון פי הטבעת אך להימנע מלחץ עליו. במידה ולא ישתפר כדאי להבדק גם ע"י כירורג ילדים. בברכה

24/03/2024 | 19:01 | מאת: ספיר

אמרו לנו למרוח ווזלין בפי הטבעת ונתנו גם משחת דרמקובין אם נרצה מה עדיף לדעתך ? תושב מראש

מנהל פורום כירורגיית ילדים