ניתוח אבצס לילדה בת 14 מלווה בנפיחות וכאבים

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

23/01/2024 | 14:09 | מאת: יסמין

בת שלי בגיל 14 היה לה ניתוח אבצס ואחרי חודש מהניתוח חזר לה האבצס מלווה בנפיחות וכאבים עזים בבית חולים הציעו לבצע שוב ניתוח יש דרך לפתור את הבעיה לתמיד?? כי זה מפריע לה גם בלימודים היא כל הזמן נעדרת מלימודים בגלל שהאבצס יורד דם מלווה בנפיחות וכאבים

שלום יסמין שכחת לציין איפה נמצאת המורסה. לרוב ניקוז אחד מספיק אך ישנם מקומות, כמו האזור שליד פי הטבעת שם חזרה אינה נדירה והוצאת המורסה מחייבת ניתוח לא תמיד קל. למרות גילה, ישנם מקרים בהם חזרה של המורסה מצדיקה עבודה משותפת של כירורג ילדים וכירורג מבוגרים. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים