הדבקה של חתך במצח וקצת בראש

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

16/01/2024 | 21:47 | מאת: הדבקה במצח

היי לפני שבועיים הבן שלי קיבל חתך עמוק במצח וטיפה גלש לראש הדביקו לו במיון ועדיין הדבק נשאר ולא יורד למרות כל המקלחות והחפיפות מתחת לדבק יש שם דם יבש קרוש כזה הייתי בטוחה שכבר יירד אחרי שבוע .. מה לעשות במקרה כזה ? איך מורדים את הדבק השקוף הזה שהוא ככ חזק ?

שלום רב ישנם מספר סוגי דבק ורובם באמת אחרי שבוע מתחילים להתקלף. התהליך יכול להמשך גם יותר משבוע וקרישי הדם לרוב נספגים. הדבק ירד בימים הקרובים ורצוי לא למשוך חזק כי זה עלול לגרום לפתיחת החתך וגם לכאב. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים