שימוש בקלו קוט לאחר ברית מילה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

01/12/2023 | 21:00 | מאת: רוני

שלום ד"ר ירדני, בני עבר ברית מילה בגיל שבועיים, לאחר מכן היה גשר עור בחלק העליון, בחיבור של ראש הפין לבסיס האיבר. השבוע, כשלושה שבועות לאחר הברית, הגענו למוהל והוא פתח את גשר העור באמצעות מספריים (תחת אלחוש). היה דימום קל וכעת החלקים נראים מופרדים. האם משחת קלו קוט מומלצת לשימוש במקום בו נפתח גשר העור? ואם כן לכמה זמן? תודה רבה

שלום רוני. במידה ויש בעיות לאחר ברית מילה, מומלץ להתייעץ עם אורולוג ילדים. קלו קוט אמורה להקטין צלקות במקום חשוף לכן לא חושב שיש טעם להשתמש באיבר המין. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים