ילד בן שנתיים וחצי תולש שיער ואוכל

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

23/07/2023 | 01:03 | מאת: אפרת

שלום דוקטור הבו שלי בן שנתיים וחצי היה תולש שיער ואוכל עד גיל שנה והפסיק,כעת לאחר לידה שלי הוא חזר לזה,ובגדול,עד שהיציאות שלו יוצאות עם שערות! בלילות האחרונים הוא בוכה שעות ארוכות מכאב בטן ולא מצליח לישון,האם זה קשור? רופא ילדים אמר לי לא להתייחס וזה יעבור אני חוששת, השאלה אם יש מקום לדאגה,ומה ניתן לעשות?

שלום אפרת הדאגה שלך מאד מובנת לי כיוון שהוא גם חזר לתלוש את השיער ולבלוע אותו והחל לסבול מכאבי בטן. ידוע ששיער יכול לגרום לחסימת מעי ואז בדרך כלל מופיעה גם הקאה. אם תחול החמרה בכאב חשוב שיבדק שוב. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים