ילד בן שנתיים מכה בלחי

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

04/07/2023 | 08:23 | מאת: כתם חום מתחת לעין

שלום, לפני כ3 חודשים הבן שלי בן השנתיים נפל וקיבל מכה בלחי ,נפיחות בלחי, כחול בחצי מהפנים כולל פנס מתחת לעין עשינו אולטרסאונד והיתה גולה בלחי שרובה ירדה …רופאת המשפחה אמרה שזה כנראה המטומה שתרד…באמת רובה ירדה אבל נותר לו כתם חום מתחת לעין שלא יורד! הייתי פעמיים אצל רופא עיניים שלא ראה משהו חריג , א.א.ג גם אמר שירד… כולם אומרים לי שירד ולא יורד לו. יכול להיות שזה דם כלוא? אם כן מה עושים???אשמח לעזרה תודה!

שלום רב אם רופא עיניים וא. א.ג שללו בעיה אז מדובר בבעיית נראות כמובן גם חשובה. ניתן להמתין ואם לא משתפר לפנות לרופא פלסטיקאי. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית ילדים