גוש על בית החזה פענוח us

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

26/03/2023 | 22:08 | מאת: אלי

שלום ביום חמישי לבני בן שנה וארבעה חודשים הורגש גוש על בית החזה . ביצענו היום us רקמות רכות ולהלן הממצאים בשכבה תת עורית הודגם נגע היפואקואי,מעורב מוגדר היטב . במימדים כ4*8 ממ לא וסקולרי,לא חודרני תומך בציסטה דרמואידית עדין לא פנינו לרופאת המשפחה לאחר הממצאים אשמח לתשובה מה זה אומר ? אנחנו בלחץ היסטרי

שלום אלי הדאגה שלך מאד מובנת אבל אם אכן מדובר בציסטה דרמואידית, רמת הסיכון לממאירות מאד נמוכה. כדאי כמובן שבבינך ייבדק ע"י רופאת הילדים וגם ע"י כירורג ילדים ולאחר בדיקתו תשקלו אם להמשיך מעקב או להוציא את הנגע. בברכה

31/03/2023 | 13:20 | מאת: אלי

תודה רבה על המענה אז ממה שאני מבין ממך בדיקת האולטרסאונד היא לא סוף פסוק ואנחנו צריכים להמשיך בבירור ? רופאת הילדים אמרה שמבחינת הממצאים באולטרסאונד אנחנו יכולים להיות רגועים והפנתה אותנו לפלסטיקאי לבירור הוצאת הנגע

סליחה שרק עכשיו ראיתי את שאלתך. במידה וכבר נבדקתם ע"י פלסטיקאי ויד לכם עוד דאלות, מוזמנים להתקשר אלי לטל: 0526606886

20/06/2023 | 15:16 | מאת: אלי

תודה רבה . נבדקנו ע"י כירוג שאמר שזהו גוש שומני ברוך השם ואין חשש תודה רבה

יפה מאד כמובן אם יחול שינוי בממצא כדאי להבדק שוב.

מנהל פורום כירורגיית ילדים