הילד גירד מדבקת דבק ביולוגי

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

13/03/2023 | 22:45 | מאת: אתי

בן שנתיים וקצת נפל ופתח את המצח. הפצע די ארוך ועמוק. הדביקו ושמו מעל מדבקה, אבל כעבור 4 ימים הילד גירד אותה וזה נראה שהפצע קצת נפתח ועכשיו במקום פס דק יש שם רוחב כמה מילימטרים. אני חוששת שישאר סימן ענקי, על כל המצח ויכער אותו. במיון אמרו שאין מה לעשות כי מתחיל להגליד כבר. שאלה אם אולי כן אפשר עדיין לעשות משהו כדי להקטין את הנזק והסימן שישאר תודה

שלום אתי החשש שלך מאד מובן וטוב שבנך נבדק במיון. בשלב הזה נראה שעדיף עוד להמתין וכשהחתך יהיה סגור יותר ניתן למרוח משחה שיכולה להקטין את הצלקת. כמובן רצוי להתייעץ גם עם רופא פלסטיקאי. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים