כאב בצד ימין של הבטן למטה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

17/12/2022 | 07:46 | מאת: נעמי

שלום דוקטור. בתי בת ה16 חווה במשך שבוע כאב לא חזק במיוחד בצד ימין של הבטן התחתונה בזמן שהיא בשירותים, גם בזמן שהיא עושה פיפי. היו כמה פעמים שהכאב התרחש גם שהיא לא הייתה בשירותים, כאב שנמשך כמה שניות. מה יכולה להיות הסיבה? תודה.

שלום נעמי סליחה על העיכוב בתשובה, כאבים בבטן ימנית תחתונה המתגברים בעת מתן שתן יכולים להגרם מבעיה במערכת השתן אך יכולה להיות מסיבות נוספות כמו מחזור, דלקת מעיים ועוד. במידה והכאב לא עבר כדאי מאוד לקחת אותה לרופא שיבדוק ויחליט אם יש צורך בבדיקות מעבדה, הדמיה או ייעוץ. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים