צניחת רקטום בינונית וצרחבות קשות ברקטום

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

01/11/2022 | 14:10 | מאת: דנה

שלום לדר יש לי צניחת רקטום בינונית לא מעונינת בניתוח הבעיה שיש צריבה קשה מהרקטום כל הזמן רק בישיבה נפסקת ויש גזים עשרות ביום שצורבים גם וגם היציאותצורבות אני לא מתפקדת אי אפשר כל הזמן לשבת מה ניתן למרוח להפסיק הצריבה? מתקשה לצאת מהבית וגם בבית סובלת ניסיתי עזרקאין לא עוזר ניסיתי פרוטו גליבונל לא עוזר אקוה קרם לא עוזר אנטרולין לא עוזר משחת וזלין לא עוזרת גם מה אעשה כדי שאוכל לצאת מהבית להפסיק הצריבה הקשה בתודה האם צניחה בינונית יכולה לגרום לסבל כזה?

שלום דנה התמונה שאת מתארת מאד לא קלה ונראה שניסית כבר כמעט כל אפשרות טיפולית מלבד ניתוח. במידה ולא לקחת עדיין בדיקת צואה כדאי לקחת וכדאי שגם כירורג פרוקטולוג ייבדוק אותך כדי שתוכלי לשקול אם לא כדאי לעבור ניתוח. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים