תיקון ברית מילה עודף עור

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

04/10/2022 | 01:15 | מאת: לימור

שלום רב בני כשהיה בן שנה וחצי עבר ניתוח להסרת עור עודף מברית המילה . כיום בן 9.5 שנים אני שמה לב שהתפרים מסביב לעור לא נמסו ויש לו מעין סימנים האם זה מסוכן ? האם יש בכלל מה לעשות ? האם מפריע לגדילה של הפין ? הפין שלו קטן מאד . תודה רבה

שלום לימור במרבית המקרים בהם מתקנים עודף עורלה נהוג להשתמש בחוטים נספגים ולכן לא בטוח שמה שאת רואה הם אכן חוטים. כדאי שאורולוג ילדים יבדוק אותו ובמידה ויש חוטים, יוציא אותם. אם הפין מאד קטן כדאי שגם אנדוקרינולוג ילדים יבדוק אותו כי לפעמים יש צורך בטיפול הורמונלי. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים