ניתוח תיקון בקע לילדה בת 4

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

30/11/2021 | 10:22 | מאת: יולה

שלום רב, בתי בת ה 4 עתידה לעבור לניתוח תיקון בקע מפשעתי בשני צדדים ובטבור. איזה סוג של הרדמה מקובל בניתוחים מסוג זה? חשבנו מדובר בהרדמה כללית, וכרגע מוצעת הרדמה קאודלית. מה המקובל מבין השניים בגיל זה? כמה כאובים הילדים בהחלמה שבימים אחרי הניתוח במידה ומדובר בהרדמה כללית? תודה

שלום שרון הרדמה קאודלית מסייעת להפחתת הכאב אך אינה מהווה תחליף להרדמה כללית. כמובן שאת התשובה בנוגע לסוג ההרדמה העדיף כדאי לקבל מהרופא המרדים. בברכה

סליחה שלום יוליה

מנהל פורום כירורגיית ילדים