השתלת מעיים האם אפשרי

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

22/08/2021 | 17:49 | מאת: מעוז

שלום דוקטור האם אפשר לעשות השתלת מעיים לפג שעכשיו הוא בן חודש ושבוע .האם יש רף גיל שרק מעליו אפשר לבצע את ההשתלה תודה רבה

שלום מעוז השתלת איברים הוא תחום מאד מורכב והשתלת מעי היא מהקשות ביותר בעיקר בגלל הקושי למנוע את דחיית המעי המושתל. בתינוקות קטנים מומלץ לרוב לנסות שיטות להארכת המעי הקצר וזה מחייב הזנה ממושכת ישירות לוריד. חשוב מאד להיות בטיפול של צוות רב תחומי באחד המרכזים הגדולים בארץ, שיהיה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית ילדים