פי הטבעת ילדים קטנים

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

19/07/2020 | 09:46 | מאת: מיכל

שלום. אתמול בלילה בזמן חיפוש תולעים לילדתי בת ה4, בזמן שהוציאה גז, פי הטבעת קצת נפתח וראיתי את תחילת התעלה פנימה. בצד שמאל בפנים היתה חלקה ויפה בצבע קרם, בצד ימין היו בליטות בצבע עור כמו גולות והמרקם לא היה חלק כמו בצד השני. מדובר על החלק מפתח פי הטבעת ועד ס"מ שניים שראיתי. ניסיתי למצוא אינפורמציה איך זה צריך להראות ולא הצלחתי. אני מאוד מודאגת. האם זה נורמלי האם צריך לדאוג? תודה

שלום מיכל. זה לא נדיר שמראה הרקמה המצפה את החלק הפנימי של פי הטבעת אינה זהה. זה לרוב לא מדאיג אך מציע שביתך תיבדק ע"י רופא הילדים כדי להיות בטוחים. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים