ניתוח להארכת גיד אכילס לילדה בת 3

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

15/06/2020 | 00:08 | מאת: עדי

שלום, בביקור אצל אורתופד מומחה הומלץ על ניתוח להארכת גיד אכילס, כאשר ברגל ימין קצר יותר מרגל שמאל אם כי קצר בשתי הרגליים. הופננו לייעוץ נוירולוגי לשלול סיבה נוירולוגית. במידה ואכן המקור אורתופדי בלבד, מה צפוי לנו עם ילדה בת כמעט 3? מה משך ההחלמה? מה סיכויי ההצלחה שאכן תלך בצורה תקינה בעתיד, כיום הולכת על קצות האצבעות ברגל ימין. אני אשמח לכל עצה ודנה בעניין. תודה

שלום עדי, מדובר בבעיה אורטופדית ואני כירורג ילדים, לכן עלייך להתייעץ עם מומחה בתחום האורטופדיה. ב בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית ילדים