חתך שטחי באזור הלחי

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

19/03/2020 | 05:16 | מאת: רוז

שלום. לפני שבועיים וחצי בתי קיבלה מכה בפנים ונוצר חתך בפנים שהודבק. עד עכשיו הדבק לא ירד, נראה שממש ממש חלקיקים קטנים נופלים מהדבק. היא מתקלחת כל יום אבל עדיין הדבק קיים. האם זה בסדר? האם לנסות להסיר את הדבק? הימצאות הדבק עד עכשיו תשפיע על הופעת צלקת לא יפה אני מאוד חוששת ? תודה

שלום רוז, אין צורך להוריד את הדבק כי תוך מספר ימים יפול מעצמו. צלקת ניתן להקטין במשחות שזה יעודן אך רק לאחר שהחתך סגור טוב ולכן כדאי שרופא יבדוק לפני שתתחילו. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים