כאבים בטוסיק אצל ילד בן ארבע וחצי

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

הבו שלי בן 4.5 מתלונן כבר יומיים על כאבים בטוסיק, לרוב שזה היה קורה היה קורה בשעות הערב המאוחרות וזה היה תולעים כי כשהיינו נותנים לו וורמוקס לאחר שעה היה נעלם הכאב. הפעם נראה שזה לא תולעים כי הוא מתלונן גם בבוקר על כאב בטוסיק. מה יכול להיות הסיבה לכך? מה ניתן לעשות כדי להקל על הילד במידה וזה ממשיך?

שלום רב, כאבים בפי הטבעת, בגיל של בנך, יכולים להגרם גם מפצעים כמו פיסורות שיכולות להגרם מעצירות. מציע שרופא הילדים יבדוק ויראה אם יש צורך בטיפול או שיפנה אתכם לבדיקה נוספת. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים