מוגלה וציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

21/11/2019 | 22:28 | מאת: אנונימית

היי היה לי ציפורן חודרנית בבוהן וזה היה מלווה באודם נפיחות ומוגלה ואמר שלי הוציאה לי את הציפורן החודרנית אבל עדיין המשיך לכאוב לי ולהיות נפוח ממש ולא עובר המוגלה הלכתי לרופא כרוג ונתן לי למרוח משחה אנטביוטית ולשתות אנטיביוטיקה אבל זה לא עוזר וכבר התפשט לי לתחת הציפורן מוגלה ובנוסף עולה לי העור מיל הציפורן מה אפשר לעשות או מה הרופאה כרוג יכול להמליץ לי לעשות??

שלום רב. ציפורן חודרנית ניתן לרוב לטפל בעזרת משחות, אמבטיות, מניעת לחץ וגזירה לא עמוקה. מהתיאור שלך נראה שכבר ניסית הכל ולכן כדאי שתחזור לכירורג ויש לשקול הוצאה של הציפורן. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים