הדבקה שנפתחה בחתך בסנטר לבת 4, הדבקה שנעדתה לפני יומיים? האם ניתן לתקן...

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

26/10/2019 | 00:43 | מאת: דפנה

שלום, ילדתי בת 4 פתחה את הסנטר לפני יום וחצי, הגעתי ישר למיון ובוצעה הדבקה. ההדבקה נפתחה ומשום שעליה היה פלסטר לא ראינו זאת, היום לאחר שהפלסטר ירד ראינו שחלק מהחתך נפתח ונותר מעין חור. הגענו שוב למיון והרופאה אמרה שכעת לא ניתן לעשות דבר.האם כך הדבר? מה ניתן לעשות בשלב זה כדי להמנע מצלקת עתידית בפניה של ביתי? האם ניתן בשלב זה להדביק מחדש או לתפור? למי עליי לפנות כדי לבצע פעולה זו? תודה רבה דפנה

שלום רב הסכנה בהדבקה חוזרת היא שהחתך יזדהם. כירורג פלסטיקאי הוא הכי מקצועי בתחום הזה ולכן טוב להתייעץ איתו. בכל מקרה, לאחר שהחתך נסגר ניתן להשתמש במשחה שמקטינה צלקתכדוגמת קלוקוט.

מנהל פורום כירורגיית ילדים