שאלה לרופאאאאאאא תודהה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

15/08/2019 | 05:50 | מאת: שלומי

שלום הבן שלי בן 16 וחצי מתלונן על כאבי בטן תחתונה בישיבה שמקפל רגלים יותר כואב לו המעיים ויש לו תחושת לחץ בנוסך לכאבים הוא חייב לשכב ישר עם רגלים מיושרות עם לא יש לו כאבים מאוד חזקים אמרו לו שיש לו הרחבת מעי גס בשיקוף האם הממצא הזה מסביר את הכאבע בטן האלה ומזה יכול להיות שהוא מתכפוף או מקפל רגלים לוחץ לו המעעים וכאבים חזקים תודה הסיטי שלו תקין אבל השיקוך מראה הרחבת מעי גס אשמח לדעת מה חושב תודה

שלם שלומי. נראה לי שהמצב של הבן שלך הוא די מורכב ולכן כדאי לקחת אותו לבדיקת רופא כירורג או גאסטרואנטרולוג עם כל הבדיקות שבוצעו. בברכה

21/08/2019 | 05:10 | מאת: שלומי

הוא מחכה לבדיקת כירוג קבעתי לו תור בנתים הילד צורח צכאבים הוא חייב לשכב ישר עם רגלים ישרות כןל קיפול רגל עושה לו כאבי תופת והוא בוכה בנתים עד שהכירוג יבדוק אותו תוכל לגיד בערך מה האפשריות של הבעיה הזו האם הרחבת מעי גס יכולה לגרום לכך לקחתי אותו למיון שחררו אותו הוא ממש סובל הוא מרגיש כאב בבטן בתחתונה בצד ימין בצדדים כאב חזק מאוד ולא יודע איך לעזור לו תודה לך

שלום שלומי. אני מבין שהילד סובל מכאבים זמן רב ועברתם לא מעט בדיקות. על מנת לענות על שאלותיך, חשוב מאד לבדוק אותו ולראות את כל הבדיקות. במידה ואתם מעוניינים תגידו לי ואשמח לבדוק. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים