יחד שדרך על זכוכית התייעצות

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

27/07/2019 | 23:48 | מאת: לי

הבן שלי בן 9 לפני שבועיים דרך על זכוכית בבריכה ונחתך בעקב ירד לו המון דם וטיפלו לו בבריכה על עדי שטיפה ועצירת הדימום כשהוא דרך על הזכוכית הוא הוציא אותה והחובש בבריכה אמר שלא נראה שנשאר זכוכית ברגל ,עברו שבועיים והמקום ויפה נפוח והילד לא דורך על הרגל האם נררה לך שיש זכוכית ברגל?

שלום לי. יתכן שרק הכאב מפריע לו לדרוך אבל השאלה שלך מאד נכונה. לכן אני ממליץ שתיפנו לרופא המטפל ובכל חשד יפנה אותכם למקום בו ניתן לצלם כדי לוודא שלא נשארה זכוכית. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים