כאבים חזקים וחשד לטחורים, מה עושים?

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

08/02/2019 | 18:24 | מאת: ?

דוקטור.. לפני כיותר מחודש הרגשתי תוך כדי ניגוב בליטה כזו בפי הטבעת, דבר שכואב ושורף מאוד, מה אפשר לעשות?

שלום רב חשוב להיבדק ע"י כירורג שיוכל לוודא אם אכן מדובר בטחורים ולטפל בהתאם. עד שתיבדק כדאי להימנע מלחץ באזור ולשור על יציאות לא קשות. בברכה

שלום רב כאבים כאלה יכולים להיות מטחורים אך קיימים גורמים נוספים ולכן חשוב להיבדק בהקדם ע"י כירורג. עד לבדיקה תנסה להמנע מלחץ על פי הטבעת ולשמור על יציאות לא קשות. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים