שבוע 37 - קיבה מעט קטנה-דחוףף

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

04/02/2019 | 12:37 | מאת: טליה

שלום רב אשמח לדעתך בנידון. נמצאת שבוע 37+3. בבדיקת אולטרסאונד נצפתה קיבה מעט קטנה. מציינת כי בבדיקות עבר לא היה רמז לכך. ןכי זה פעם ראשונה שעלה בבדיקה. הופניתי לבדיקה חוזרת על מנת לוודא ממצא. מקווה שהכל יהיה תקין. אך רציתי לדעת במידה והממצא וודאי מה זה אומר לגבי העובר שקרוב להיוולד. למה אני צריכה להכין את עצמי.

שלום טליה. מדובר קרוב לודאי בממצא מקרי ואם כל שאר האיברים הודגמו תקינים אין לו כמעט חשיבות. מקווה שהבדיקה הבאה תהיה תקינה ואם לא אשמח לסייע לך. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים