נגישות
נגישות

פיסטולה לתינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

16/12/2018 | 06:13 | מאת: צאלה

שלום רב בני בן שנה , לפני חצי שנה הרגשנו בליטה באיזור פי הטבעת לאחר חודשיים יצאה פיסטולה - ראינו מנתח ילדים שאמר שזה שכיח והמליץ לעבור ניתןח בהרדמה מלאה בעדי להיפטר מזה אחת ולתמיד . האם הניצוח מומלץ ? לפעמים הפיסטולה מוציאה ריר לבן - יש לציין שאני גרה בארצות הברית ילד בריא לחלוטין תודה לאל רק ההקדמה מאוד מפחידה אותי תודה !

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, פיסטולה בגיל שנה שכבר פעילה חצי שנה כדאי לנתח. הניתוח נמשך מספר דקות ולכן גם ההרדמה קצרה. בברכה

16/12/2018 | 16:16 | מאת: צאלה נבון

תודה רבה על תשובתך המהירה ! בריאות לכולם

תודה ובהצלחה

מנהל פורום כירורגיית ילדים