אנחנו נואשים התינוק שלנו עבר הרחבה בוושט וקיבלנו חזרה בובה על חוטים

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

08/12/2018 | 07:37 | מאת: אטל

שלום, התינוק שלי בו 4חודשים עד היום היה מטופל ברמבם, הוא כבר היה בבית והנו בשלב ההרחבות אחרי שכבר במהלך האישוז הראשון שנתחו אותו לראשונה עשו בו טעות וגרמו לזה שיהיה לו דליפה יותר גדולה ממה שהוא נולד איתה אחרי שתקנו לו את זה יום חמישי עבר הרחבה ומתינוק חייכן קיבלתי בובה על חוטים בטיפול נמרץ... הכירורג טען שחלק מהכלי של ההרחבה נשבר אבל התינוק כרגע נמצא בעם נקז בראה ועוד המון צינורות עכשיו אנחנו לא יודעים כבר מה לעשות חשבנו לעבור בית חולים לאן היתה ממליץ?

שלום אטל. הכאב שלכם מאד מובן לי אך ברמבם יש צוות שיודע לטפל בסיבוכים שאת מתארת. אם אתם מרגישים שאין לכם אמון בצוות, אני ממליץ שתפגשו עם מנהל המחלקה ותבקשו ממנו עזרה במעבר לבית חולים אחר כי חשוב מאד שיתוף פעולה בין בתי החולים. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים