נגישות
נגישות

בקע על טבורי כסיבוך אחרי הניתוח ?

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

14/11/2018 | 10:24 | מאת: ננה

שלום,האם אחרי ניתוח כריתת תוספתן (עם פתיחת הבטן ) יכול להיווצר בקע על טבורי?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום ננה במידה והניתוח בוצע רק בצורה פתוחה, אז קרוב לודאי שהבקע העל טבורי לא נובע ממנו. לפעמים מתחילים ניתוח בצורה לאפרוסקופית ואז יכול להיות קשר אם מחדירים טרוקר מעל לטבור. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים