חתך שהודבק במיון והפלסטר ירד

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

03/10/2018 | 07:05 | מאת: אליס

בני בן השנה קיבל מכה בגבה והרבה קצת נפתחה.. נסענו למיון ושם הדביקו את החתך ושמו פלסטר שקוף מעליו.. אמרו לא להרכיב את הפלסטר יומיים ולא להוריד אותו... אבל בני קם היום בבוקר והפלסטר נפל מתוך שינה... אין דם או משהו ואני רואה את בשכבה של הדבק של בגבה שלו איפה שהוא נפצע.. השאלה אם זה תקין שהפלסטר ירד אחרי יום אחד או שהוא צריך להישאר יותר ואני צריכה לנסוע איתו שוב למיון..? אשמח לתשובה בהקדם..

שלום אליס במידה והדבק לא ירד והתך סגור אין צורך לשים פלסטר חדש אך אם את לא בטוחה עדיף שרופא יבדוק. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים