חשש לפי טבעת סגור בשבע 21

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

23/08/2018 | 22:04 | מאת: אביטל

שלום. עשיתי סקירת מערכות מאוחרת אני שבוע 21, ואמרו לי שיש חשש לפי טבעת סגור. חוץ מזה כל הבדיקה הייתה בסדר גמור. מה אפשר לעשות?

שלום אביטל. התמונה יכולה להתאים לאיטיות פי הטבעת. איטמות כזו יכולה להיות בדרגות שונות, את הדרגה הקלה ניתן לפעמים לפתור לא ניתוח, דרגה בינונית ניתן לרוב לתקן בניתוח אחד ודרגה קשה מחייבת תיקון במספר שלבים. במידה וכל שאר המערכות תקינות יש לתינוק סיכוי טוב לחיים באיכות טובה. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים