אמא מודאגת-האם יש סיבה לדאגה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

05/03/2018 | 17:20 | מאת: אלינה

שלום.בתי בת ה10 עברה לפני שבוע בדיוק ניתוח כריתת אפנדיטית עם בטן פתוחה.הכל תקין. החלמה בגדר הנורמה. אין תלונות על הכאבים. הסברנו לה שעליה להמנע מהמאמץ ולמרות ההסברים יומיומיים ,היא היום עלתה 8 קומות ברגל כי לא רצתה להמתין למעלית. לא מתלוננת על הכאבים. אני חוששת מהבקע ומודאגת מאוד. האם יש סיבה לדאגה?

שלום אלינה שלום אלינה, אם ביתך מרגישה טוב ואין לה כאבים את יכולה להיות רגועה וללכת לביקורת במועד שהזמינו אתכם. במידה ויופיעו כאבים בבטן אז כדאי יהיה להבדק ע"י הרופא שלכם. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים