גרנולמה טבורית אצל תינוק

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

07/02/2018 | 13:10 | מאת: שני

שלום , לבני בו 4 חודשים יש גרנולומה טבורית. טיפלנו במשחה ואף עשו לו צריבה פעם אחת אך ללא הצלחה. ביקרנו אצל כירורג ילדים ונאמר שיש צורך בטשטוש ופעולה כירורגית בחדר ניתוח. אשמח אם תוכל לומר לי מה בדיוק הפר צורה?, האם משתחררים אותו יום ? האם הילד יסבול מכאבים ..? ולמה צריך חדר ניתוח.. תודה רבה,

שלום שני לרוב אין סיבה להשאר באשפוז ורמת הכאב לא קשה אך כיוון שמדובר בממצא מאד לא שכיח חשוב לשאול את כל השאלות את מי שאמור לבצע את הפעולה. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים